İçeriğe geç

2022 Bitirken I’m Diamond

  • 2 min read
im diamond yılbaşı

Nasıl geçti, neler yaptık?

I’m Diamond ailesi olarak 2023’e geçerken, hatta tam olarak 14 Şubat 2023 itibariyle, sektördeki 14 yılımızı geride bırakmış oluyoruz. 15. yılımızın bize getirecekleri için, tanıyacağımız her yeni insan ve kazanacağımız sizler için; özenle seçeceğimiz taşlar, tasarlayacağımız modeller, yapacağımız üretimler, dikeceğimiz fidanlar için ve bunların hepsini sizlerle paylaşmak için çok heyecanlıyız.

2022 yılı boyunca 2020 yılında başladığımız fidan dikme etkinliğini devam ettirdik. Her bir pırlanta ile beraber bir fidan dikildi. Doğadan aldığınız her bir iz için, pırlanta için; doğaya bir iz bıraktık, hayat verdik.

14 yıldır severek ışıldatıyor, 3 yıldır da severek yeşertiyoruz.

Önümüzdeki yeni yılda, 2023’te de sizlere ve doğaya değer vermeye devam edeceğiz.

Sizler de sevdiklerinize veya kendinize verdiğiniz değeri, I’m Diamond mücevherleri ile parlatabilirsiniz. Yılbaşının ışıltılı konseptine ve aydınlık bir yeni yıla, pırlantanın pırıltısının çok yakışacağını düşünüyoruz. ✨

Şimdi sizi pırlanta modası ile baş başa bırakıyorum. 😊

2022 yılında pırlanta modasında ne gibi değişiklikler yaşandı?

Aslına bakarsanız pırlanta severlerin ilgi odağı, tarzı ve tercihi uzun yıllardır pek değişmiyor. Klasik modeller gördüğü ilgiyi koruyor ve pırlanta tektaş yüzükler de zirvedeki yerini.

Yine de geçtiğimiz yıllarda baget pırlantalara bir ilgi artışı yaşanmıştı ve baget pırlantalı tasarımları tercih edenlerin sayısı epeyce artmıştı. 2022 yılında yeniden klasiğe dönüşü beklerken baget pırlantalara gösterilen ilgi de artmaya devam etti. Bunda hem gösterişin hem de fiyatların etken olduğunu söylenebilir. Baget pırlantalı fantezi modellerin, daha uygun fiyata daha gösterişli bir görünüm sunduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda modern tasarımlarla zenginleştirilmiş geniş bir ürün yelpazesi de mevcut; klasik & modern & vintage sentezi tasarımlar birçok kesime hitap ediyor. Bu sebeple vintage (nostalji) severlerden de baget pırlantalara talep oldukça yüksek.

Yine 2022 yılında ve yine maliyetin de etkisi ile, yarı değerli renkli taşlara da (ametist, blue topaz, aqua marine, turmalin, citrin gibi) ilgi arttı. Sebebi yalnızca maliyete indirgemek olmaz tabii ki, nostalji severleri çok sevindiren bir durum oldu bu; çünkü seçenekler de oldukça arttı. 😊

2022’ye el sallarken, sonuç olarak, pırlanta modasında ve belki her zaman diyebiliriz ki; klasik tutkunları her zaman varlar, nostalji severlere yeni bir soluk var ve modern severler her zaman şanslılar. Siz hangisini isterdiniz?

2022 güzelliklerle nihayete ersin. Bitmeden ışıltılı bir güzellik de bizden eklensin💎