Skip to content
50%

Outlet Diamond 2,17 Ct F-I Color Fantasy Baguette Ring

$2.138

Earn 2138 point by purchasing this product

Teslimat Süresi: 14-21 Gün

Product Code: FY02558

Stock Availability: Contact Us

Diamond Carat
Diamond Color
Diamond Clarity
Gold Carat
Weight

Single & discontinued jewels are in our Outlet category with production prices.

As I’m Diamond brand, we provide a lively flow on our website and Instagram page with our international HRD / GIA & company certified jewelry.

You can discover solitaire, five-stone, eternity & half-band eternity, baguette, ruby, sapphire, emerald, fantasy rings by clicking on Outlet Rings and you can view us on Instagram by clicking on outlet.pirlanta.imdiamond.

sevde güner
sevde güner
29/04/2024
Müşteriler ile güler yüzlü ve ilgililer özellikle Onur beye teşekkkür ederim hem zamanından önce teslim oldu hem de ürünler kaliteli ve güzel
MÜFİT KADIOĞLU
MÜFİT KADIOĞLU
28/04/2024
Dostane ve bütçenizi de düşünen yardımcı olan bir işletme. Onur Bey’e teşekkür ederiz👍🏻
Tuğba Zergül Ayaydın
Tuğba Zergül Ayaydın
28/04/2024
İnanılmaz kaliteli ve misafirperver bir işletme. Özellikle Onur Bey’e çok teşekkür ederiz. Hiç düşünmeden uğrayıp alışveriş yapabilirsiniz.
Seda Bayraklı
Seda Bayraklı
22/04/2024
Çook ilgilendiler. Onur bey’in bilgilendirmesi gerçekten çok hızlandırdı. İlgi alaka harika ve ürünlerde çok şık. Teşekkür ederim tekrar.
Esra Bulut
Esra Bulut
21/04/2024
İnstagramdan görerek gittik, birçok adı duyulan firmadan alamayacağımız büyüklükte ve kalite de 2 yüzük aldık, tektaşımı 2. El olarak ucuza almak içlerine sinmediği için ücretsiz olarak kolyeye çevirme teklifinde bile bulundular. Onur Bey’ e ayrıca ilgisi, alakası ve sabrı için çok teşekkür ederiz. Güleryüzlü, tok gözlü, kaliteli ve bütçe dostu, gönülden tavsiyemdir 🌸
merve bebek
merve bebek
23/03/2024
Çok fazla yer dolaştık gerçekten boşuna o kadar gezmişiz dedim. Bütçemize uygun hem de içimize sinen istediğimiz pırlantayı sonunda bulduk. Ayrıca çalışanlar inanılmaz güleryüzlü ve ilgililer, bu süreçte bizi çok güzel bilgilendirip içimize sinen bir şey bulana kadar sabırla destek oldular. Pırlantamızı almaya gittiğimizde de Ruşen beyin hoş sürpriziyle karşılaştık, kendi tasarımı olan çok şık pırlanta bir kolye hediye ettiler.
Leman İsmayilova
Leman İsmayilova
18/03/2024
Texmini 2 ildir briliant (pırlanta) almaq üçün bu markanı takip edirem ve sadece buradan alıram. Müşteri memnuniyeti ve güveni menasında ela firmadır. Hem model hem qiymet hem de güvenebileceyiniz adres olaraq gözüm qapalı tövsiye edebilerem. Bol satışlarınız olsun
Semih Nişancı
Semih Nişancı
24/02/2024
Onur beye ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ediyorum. Hem üründen hem gösterilen ilgiden çok memnun kaldık. Bundan sonraki alışverlerim için gönül rahatlığıyla tercih edeceğim bir marka olacak.
Müge Karaca
Müge Karaca
19/02/2024
Onur Bey’e ilgisinden ve dürüstlüğünden dolayı çok teşekkür ediyoruz ürünleri her konuda mükemmel
Baris Turkay
Baris Turkay
19/02/2024
Onur Beye çok teşekkür ederiz. Yüzük tercihimizde bize çok yardımcı oldu. Ürün, hizmet ve kalite harika!